joi, 4 februarie 2010

Miros de aspirator

Stiu, nu ati fost nevoiti niciodata sa dati cu aspiratorul. Stiu, toti suntem regi, printese si nobili si toti avem servitori si femei de serviciu. Cu toate acestea mai exista putini, foarte putini care vor intelege despre cevorbesc; ei sunt aceia care nu au avut sansa de a se naste magnati, dive sau alte tipuri de VIP. Postul li se adreseaza.

Frate, ai vazut cum miroase dupa ce pui aspiratorul? Un amestec de miros de motor incins, praf, caine ud si altele. Stiti despre ce vorbesc, poate ca nu simtim aceleasi nuante dar cu totii stiti despre ce e vorba; e un miros inconfundabil.

Ieri seara, incercand sa fac poteca prin vastele-mi domenii am ajuns la partea cu treaba rusinoasa; aspiratorul. Boooon....il scot din cutie, ma prind care parte de furtun intra in care teava sau invers, il pornesc, zgomot dar....surpriza! Nu trage. Il opresc dupa cateva secunde de functionare ca sa vad ce are. Ma prind unde e problema; aparent trebuie curatat din cand in cand. Ce ironie; aspiratorul a carei menire este cea de a curata trebuie curatat la randul lui. Tragic. De catre mine.

J. intra pe usa in timp ce eu aveam aceste revelatii relevatoare si spune inca de la intrare:"Ai facut curat!". Ok, stiu, nu avea cum sa spuna asa; nevorbind romaneste e mai greu. A spus-o totusi pe limba ei, nu va mai legati de detalii. Eu eram pus in situatia de a minti si de a aduna laurii victoriei fara niciun merit sau de a spune adevarul si de a nu beneficia de nicio lauda, mangaiere sau alint; cel putin pana nu termin de aspirat(nu, nu se refera la aspiratiile mele personale ci la aspirat praful din apartament).

Doua ore mai tarziu, in timp ce faceam operatiunea inversa a scoaterii aspiratorului(adica il bagam la loc in cutie dar m-am gandit ca cealalta formulare suna mai interesant) a, si ca sa nu va mai zbateti creierii(pentru unde se aplica)...ei bine da. Am fost barbat si l-am dovedit. Pe el, pe aspirator. Ok, hai ca am inceput sa aberez si m-am cam abatut de la subiect. Deci, cum strangeam eu aspiratorul mi-a venit o idee: ce ar fi daca as inventa odorizantul cu miros de aspirator? Ganditi-va putin...din punctul de vedere al celor ca mine...cum ar fi ca cei care te viziteaza sa fie convinsi ca ai stat cateva ore sa faci curat - pentru ca vin ei(sic!)- cand tu tocmai te-ai trezit din somn, uitasei ca ei trebuie sa vina si la tine si in casa e dezastru?

Toate acestea numai cu noul odorizant cu aroma de aspirator " EAU D'Aspirateur" . Hahaha, deja vad in fata ochilor spotul de la teleshoping...cred ca il voi face just in case.
Astept pareri. Daca exista cerere va urma si clipul de teleshoping pentru Eau D'Aspirateur.

Fiat Lux!




, , , ,

Un comentariu:

Unknown spunea...

Genial articolul. Asteptam cu nerabdare patentarea eaului d'aspirateur! Am ras una buna cand am citit. :)) Bravo:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...