joi, 20 martie 2008

Vamsi

Vamsi este un indian care a crescut in New York si acum locuieste in Bruxelles. Printre altele, el este prieten bun cu David si uneori impartasesc aceleasi obiceiuri in a trata si folosi femeile.

Vineri seara, din lipsa de altceva Vamsi s-a combinat cu o tipa pe care eu as putea-o descrie ca fiind schiloada, batrana, urata si beata moarta. Parerile noastre nu coincid intotdeauna...ceea ce este foarte bine. Tot vrajind ei la bar despre nimic in principiu, ea a avut proasta inspiratie de a cadea de cateva ori, ultima oara binevoind sa isi loveasca capul de unul dintre scaune si sa sangereze abundent. Acest ultim amanunt l-a facut pe Vamsi sa ia hotararea sa o insoteasca pe individa acasa. La ea(speram noi).

Timpul a trecut, asa ca sambata, a doua zi, la ora stabilita, ne reintalnim la locul stabilit in vederea ingurgitarii de bere. Il gasim pe Vamsi in tricou, abatut, imbracat cu aceleasi haine ca si vineri....cerem explicatii. El bombane ceva despre mamele noastre si nu ne raspunde. Il incoltim si intr-un final se hotaraste sa ne spuna. Ceea ce a urmat ne-a luminat seara si ne-a descretit fruntile(desi atunci cand razi in hohote pentru o ora fruntea mai mult ti se increteste, dar deh...asa-i expresia). Iata ce s-a intamplat:

Vamsi si insotitoarea sa s-au urcat intr-un taxi. Aceasta ii propune sa mearga cu ea acasa si sa continue petrecerea. El (boul) accepta. Ce nu a realizat el este ca individa sta la vreo 30km de Bruxelles intr-un satuc. Pudoarea ma impiedica sa va povestesc ce s-a intamplat mai departe, cert este ca pe la 11 dimineata urata il trezeste speriata, ii pune mana la gura si-i spune: "pleaca repede ca barbati-miu si fiica-mea au venit acasa. Sotul deja vazuse haina intrusului deci recuperarea ei era imposibila. Cumatra, inspirata de altfel, il trimise pe sot sa cumpere paine. Timp in care Vamsi a fost scos pe fereastra scrantindu-si astfel piciorul. Dezbracat, fara bani la el, fara chei de la casa a mers al meu 30km pe jos pana in Bruxelles.

Cum ne povestea el acestea si noi radeam in hohote, in bar intra un negru mare, urat si rau, genul facut pentru a fi recuperator. Ca intra, nu era o problema dar...in mana tinea geaca lui Vamsi. Acesta s-a schimbat la fata instant crezand ca e sotul Uratei, noi deja faceam calcule sa vedem cat de rau ne-o luam toti.

Spre norocul tuturor negrul era doar un taximetrist trimis de femeie spre a-i returna bunurile. Morala povestii? Vamsi ne-a implorat sa nu-l mai lasam sa plece cu nimeni cand e beat. Credeti ca a tinut?

Sa scriem bine!

Technorati Tags: ,,

3 comentarii:

Andrei Crăiţoiu spunea...

Super post, super intamplare. :D

marius spunea...

Cu toate astea nu prea mi-as dori sa fi fost in pielea lui... :))

Andrei Crăiţoiu spunea...

Nici eu... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...