duminică, 12 iulie 2009

New World Order - Noua Ordine Mondiala

Probabil ati auzit de tot felul de speculatii despre francmasoni care vor sa instaureze un guvern mondial, despre cei "alesi" care controleaza lumea samd. New World Order se presupune ca este planul celor mari de a stapani lumea. Informatii de gen puteti gasi pe net cate doriti. Parerile sunt impartite iar speculatii..."la greu".
 Intotdeauna am considerat ca fara foc nu iese fum, asa ca orice zvon, indiferent cat de aberant ar fi el, are la baza un adevar sau macar obucata de adevar. Multe "istorii" s-au dovedit istoric, simbolurile francmasonice pe bancnota de un dolar au fost vazute de toata lumea...a mai fost o transpunere a hartii din Valea Regilor(Egipt) peste harta Pentagonului...simetrie perfecta...si multe altele( cred ca voi face un post special despre asta).
Acum doaream de fapt sa vorbesc despre o farama de realitate, ceva ce se poate atinge, o dovada palpabila a acestor zvonuri: Moneda Unica Mondiala. Dmitry Medvedev, presedintele Rusiei, a declarat pe 10 iunie in Italia la o conferinta a G8, ca dolaru lamerican nu mai prezinta incredere ca moneda de depozit internationala si ca trebuie luate masuri si gasita o moneda mai puternica si mai stabila. In murmurul celor care-l ascultau, presedintele rus scoate nonsalant din buzunar prima moneda unica mondiala. Aceasta a fost realizata in Belgia.
Sa insemne oare aceasta ca Noua Ordine Mondiala este gata de atac? Ca a iesit din ascunzatoare si ca fiara e gata de atac? Sa insemne oare inceputul sfarsitului?, , ,

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...