marți, 3 iunie 2008

Carpool

Pentru cei care nu stiu deja, carpool sau carpooling este atunci cand te combini cu altii pentru a face o calatorie(cu masina). Ce presupune asta. Sa platesti mai putin si sa ajuti mediul prin pecarea in aceeasi directie cu oameni pe care nu ii cunosti. La travelsmart am inteles ccel mai bine despre ce este vb. Practic este o baza de date unde te inscrii si spui unde anume pleci, la ce data si cate locuri disponibile ai in masina si un nr de contact.Si se impart costurile calatoriei in mod egal la toti participantii. Eu daca vreau sa plec in  vacanta si vreau sa fac carpool intru pe site si vad ce optiuni am.

Dennis Barrow, un bun prieten de-al meu, cel care a facut situl, vrea sa dea codul gratuit la toata lumea ca sa faca carpool-ul cat mai cunoscut. Credeti ca daca voi face unul pentru Romania, va merge? Si cum poate fi promovat?

Astept raspunsuri.

Reblog this post [with Zemanta]

Un comentariu:

Adeenah spunea...

interesanta idee in primul rand vreau sa iti zic! si are si o gramada de beneficii, dar oare cati o sa vada la fel ideea asta? tu pune-o pe hartie ca promit ca te ajut cu promivarea ei(doar sunt la relatii publice, ce naiba? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...