marți, 11 septembrie 2007

Mexican wisdom

Cei mai multi dintre voi poate au observat ca atunci cand comanda o bere Corona, o primesc de obicei cu o bucata de lime infipta bine in gatul sticlei. De ce se face acest lucru? Snobii vor spune ca adauga un plus de savoare berii…Bullshit partial corect. Cele doua motive (reale) sunt urmatoarele:

1. Aceasta bere este originara din Mexic. In Mexic este foarte cald. Unde e cald sunt multe muste. Berea e o chestie dulceaga. Mustele sunt atrase de dulciuri. Tio Pepe Fernando Manuel s-a saturat sa aiba muste in bere, asa ca a infipt o bucata de lime in berea sa.

2. Ca format de sticla, aceasta bere exista doar in sticla de 0,33. Format care a fost conceput special pentru baruri si cluburi in care se danseaza. De ce? pentru ca nu necesita pahar.(lucru care fluidizeaza servirea bauturilor-fara pahar, mai repede, got it?) De aceea atunci cand pui o bucata de lime in sticla de Corona, sansele de a cere un pahar scad de la 83% la 12,3%. Iata de ce obiceiul a fost mentinut.

Ce nu inteleg eu este daca acest obicei e destul de puternic incat sa genereze branduri. Ce vreau sa spun? Priviti foto: limes marca Corona!

corona.jpg

Technorati Tags: , , ,

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...