marți, 11 decembrie 2007

Cum trimiti sms gratis cu Google

Daca iti faci doua conturi Google Calendar, poti trimite sms-uri garatuit intre cele doua numere de telefon atribuite conturilor.

Serviciul iti permite sa setezi un numar de telefon la care sa trimiti notificari, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa creezi un alt cont pentru tine, sa il inregistrezi cu numarul celui/celei caruia/careia vrei sa trimiti sms si sa iti inregistrezi propriul numar. Trebuie sa setezi un “default reminder” pentru amandoua calendarele, sa fie sms si sa fie setat cu 10min inainte.

Cand vrei sa trimiti un mesaj, creezi un event cu ,sa zicem, 15min inainte, bagi mesajul in campul “what”, salvezi notificarea iar destinatarul va primi sms-ul. Il poti folosi si ca sa trimiti mesaje la o anumita ora.

Mesajul este limitat la 60 de caractere dar pentru a trimite mesaje mai lungi poti face o serie de eventuri iar mesajele vor fi trimise la un minut distanta. O alta parte buna a acestui serviciu esta ca sms-urile sunt automat stocate(doar sunt notificari de calendar, nu?) asa ca sti tot tipul ce si cui i-ai scris. Am citit despre asta la ghacks.

Technorati Tags: , , ,

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...